Prevenire Scurgeri Freon aer conditionat

Cand trebuie sa reincarcam cu freon aparatul de aer conditionat?

In principiu, va puteti da seama ca aparatul dumneavoastra are nevoie de incarcare freon aer conditionat atunci cand acesta nu face fata in zilele calduroase, iar aerul pe care il sufla nu este suficient de rece. Un alt semn care indica necesitatea unei astfel de interventii este reprezentat depistarea ghetii pe conductele exterioare. Daca pe tevile aparatului din exteriorul casei s-au format bucati de gheata, trebuie sa apelati de indata la un profesionist. In ce priveste incarcarea efectiva cu freon a aparatului de aer conditionat, trebuie notat faptul ca aceasta interventie se realizeaza numai de profesionisti. La baza acestei afirmatii sta faptul ca aparatele de aer conditionat nu trebuie reincarcate cu freon, decat atunci cand prezinta scurgeri. Asadar, inainte chiar de a incarca freonul in AC, profesionistul va inspecta aparatul pentru a determina cauza si pentru a repara scurgerile.

Young Black Man Repairman Checking An Outside Air Dncszc7 2.jpg
Reparatii aer conditionat, incarcarea aparatelor cu freon la orice marca de aparat cum ar fi: Samsung, Lg, Nordstar, Platinium, Mideea, Americool, Hyundai, Airkool, Aux, TCL, Ariston, incarcare freon Electrolux, Fuji, Gala, Galanz. Umplere cu freon aer conditionat la casa Midea, Henson, Inventor. Incarcare freon A.C Yamato, LDK, Neo,incarcare freon Daewoo, Panasonic, Sanyo, Sharp, Tadiran, Beko, Vortex, Westwood, Whirlpool eventual Zanussi, Zass, Carrier, Chigo, Daikin. Incarcarea se poate face si in regim de urgenta.
incarcare freon aer conditionat apartament
Non-Stop

Orice comanda telefonica pentru reparatii aer conditionat in Bucuresti si Ilfov va fi solutionata in cel mai scurt timp. In unele zone putem ajunge si in 2-3 ore.

Share

Leca Pavel

Leca Pavel

In medie va putem spune ca aparatele rezidentiale ar trebui incarcate cu Freon o data la 2 ani ca sa nu merga aparatul fara cantitatea suficienta. Daca el va merge cu o cantitate de agent de racire sub nivelul minim, compresorul se va incalzii peste masura si exista posibilitatea sa cedeze.Alt lucru neplacut este ca o data ce scade nivelul freonului din aparat , creste consumul de energie electrica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GALLERY

NEWSLETTER

Incarcare freon aparate aer conditionat Bucuresti

Aux, Neo, Platinium, SANYO, Star-Light, T klima, TOYO, YOKI, Yashido, ZASS, ZEPHIR, Inventor, Kyato, Tesla, Arctic, Samsung, Lg, Whirlpool, Nordstar, Gree, Beko, Daikin, Fujitsu, Vortex, Haier, Yamato, Hitachi, Mitsubishi, Daewoo, Midea, TOSOT, Heinner, Vision, meister, galanz, alizee, vivax, ariston, habitat, LDK, grundig, Dezit, hokkaido, bosch, cooper&hunter

Call Now Button