Drumul meu pana la Dvs este contracost 100 lei, cine caută informații gratuite sunt liberi sa caute mai departe! Nu mă deranjati inutil dacă nu sunteți pregătiți financiar pentru reparații care pot costa 700 lei indiferent de problema.

electronist reparatii placi electronice aparate de aer conditionat

Electronist aer conditionat, cu experienta, repar placi electronice aer conditionat

Intampinati o problema de natura electrica la aparatul de aer conditionat? Sau poate ca aparatul dumneavoastra de aer conditionat are o problema, insa nu cunoasteti cauza acesteia? Va pot ajuta in ambele situatii. De ani buni lucrez ca electronist si m-am specializat pe aparatele de aer conditionat.

Pana in prezent mi-au trecut prin mana zeci de modele si branduri si am gasit solutii la probleme din cele mai diverse. Prin urmare, voi fi incantat sa va ajut. Experienta si cunostintele mele in domeniu nu se rezuma doar la reparatii placi electronice aer conditionat, ci ma puteti solicita cu incredere inclusiv pentru diagnosticari complexe, incarcare freon, service si mentenanta aparate de aer conditionat.

TOP 10 simptome frecvente ce impun contactarea unui electronist pentru reparatii placi aer conditionat si alte defectiuni

Unitatea exterioara nu porneste

Ati observat dintr-o data ca unitatea exterioara a aparatului nu mai porneste? Aceasta poate fi o cauza a unei defectiuni pe partea de electronica si aveti nevoie de interventii pentru reparatii placa de baza aer conditionat.

Aparatul porneste, dar nu raceste, iar conductele de freon sunt calde

Este un simptom des intalnit atunci cand aparatul de aer conditionat are o problema de electronica. Sunt expert in reparatii placi electronice aer conditionat si pot sa va ajut pentru a solutiona aceasta problema.

Aparatul porneste, merge cateva minute si apoi se opreste singur

Daca se intampla asta, probabil ca va ganditi daca trebuie sa cumparati un nou aparat. Din fericire, este mai ieftin sa apelati la serviciile de reparatii placi aer condtionat si va veti putea bucura in continuare de un randament bun oferit de unitate.

Cand porniti aparatul din telecomanda, sar sigurantele

Este clar ca aici e o problema de electronica si cu o singura interventie vom putea solutiona cauza. Contactati-ma pentru reparatii placa electronica aer conditionat si voi rezolva rapid.

Ledurile de la unitatea interioara se aprins si se sting

Acesta este un alt simptom des intalnit la aparatele defecte. Cand se intampla asta, inchideti aparatul de aer conditionat si luati legatura cu un electronist aer conditionat.

Simtiti miros de cablu incins sau fum la aparatul de aer conditionat

Imediat ce ati sesizat acest lucru, nu mai continuati sa folositi aparatul. Contactati-ma si voi veni sa verific exact unde este problema si sa remediez rapid.

Auziti zgomote ciudate atunci cand unitatea interioara sau exterioara functioneaza

Nu asteptati ca acest simptom sa se agraveze. Contactati-ma pentru reparatii placa de baza aer conditionat si va voi ajuta sa va bucurati din nou de un aparat eficient, 100% functional.

Pe aparatul de aer conditionat se afiseaza o eroare

Exista mai multe tipuri de erori ce pot fi afisate pe ecranul aparatului. In functie de model si brand, de eroarea afisata, voi remedia problema, iar aparatul va functiona in continuare foarte bine.

Aparatul de aer conditionat nu mai porneste deloc

In acest caz este nevoie de un diagnostic clar si dupa ce voi vedea, desface si verifica aparatul de aer conditionat, va voi putea comunica mai multe despre problema si despre cum o putem remedia.

Aparatul nu mai raspunde la comenzile transmise prin telecomanda

Incercati sa dati aparatul la o temperatura mai mica, dar telecomanda pare ca nu raspunde la comenzi. Ati schimbat si bateriile cu unele noi, dar problema persista. In acest caz, e nevoie sa apelati la un electronic aer conditionat.

Exista alte probleme cu aparatul dumneavoastra de aer conditionat?

Sunati-ma si voi veni pentru o evaluare rapida, un diagnostic corect si o solutionare eficienta.