Prevenire Scurgeri Freon aer conditionat

Cand apar scurgerile dupa o incarcare freon aer conditionat?

Scurgerile din aparatul de aer conditionat, dupa ce acesta a fost incarcat cu freon, apar doar atunci cand: fie problema principala nu a fost reparata deloc (ori a fost reparata necorespunzator); fie un alt element al aparatului a cedat si va trebuie reparat sau schimbat; In ce priveste principalele componente prin care freonul se poate scurge dintr-un aparat de aer conditionat, acestea sunt: Vaporizatorul: In timp ce aerul conditionat functioneaza, tuburile capilare ale evaporatorului vibreaza constant. Adesea, aceasta vibratie face ca tuburile respective sa se loveasca. Aceasta frecare constanta conduce in timp la aparitia unor fisuri prin care freonul se poate pierde. Bobinele: Capetele bobinele de condensare si a celor de evaporare ale aparatului de aer conditionat prezinta niste fitinguri din cupru in forma de U. Asemeni tuburilor de la vaporizator, din cauza vibratiilor, acestea se pot freca, fapt care, din nou, va conduce la aparitia unor fisuri in timp.

Young Black Man Repairman Checking An Outside Air Dncszc7 2.jpg
Reparatii aer conditionat, incarcarea aparatelor cu freon la orice marca de aparat cum ar fi: Samsung, Lg, Nordstar, Platinium, Mideea, Americool, Hyundai, Airkool, Aux, TCL, Ariston, incarcare freon Electrolux, Fuji, Gala, Galanz. Umplere cu freon aer conditionat la casa Midea, Henson, Inventor. Incarcare freon A.C Yamato, LDK, Neo,incarcare freon Daewoo, Panasonic, Sanyo, Sharp, Tadiran, Beko, Vortex, Westwood, Whirlpool eventual Zanussi, Zass, Carrier, Chigo, Daikin. Incarcarea se poate face si in regim de urgenta.
incarcare freon aer conditionat apartament
Non-Stop

Orice comanda telefonica pentru reparatii aer conditionat in Bucuresti si Ilfov va fi solutionata in cel mai scurt timp. In unele zone putem ajunge si in 2-3 ore.

Share

Leca Pavel

Leca Pavel

In medie va putem spune ca aparatele rezidentiale ar trebui incarcate cu Freon o data la 2 ani ca sa nu merga aparatul fara cantitatea suficienta. Daca el va merge cu o cantitate de agent de racire sub nivelul minim, compresorul se va incalzii peste masura si exista posibilitatea sa cedeze.Alt lucru neplacut este ca o data ce scade nivelul freonului din aparat , creste consumul de energie electrica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GALLERY

NEWSLETTER

Incarcare freon aparate aer conditionat Bucuresti

Aux, Neo, Platinium, SANYO, Star-Light, T klima, TOYO, YOKI, Yashido, ZASS, ZEPHIR, Inventor, Kyato, Tesla, Arctic, Samsung, Lg, Whirlpool, Nordstar, Gree, Beko, Daikin, Fujitsu, Vortex, Haier, Yamato, Hitachi, Mitsubishi, Daewoo, Midea, TOSOT, Heinner, Vision, meister, galanz, alizee, vivax, ariston, habitat, LDK, grundig, Dezit, hokkaido, bosch, cooper&hunter